Atia 's FotoPage

By: Atia Alesha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bercuti di Selesa Hill Homes, Bukit Tinggi

Breakfast at Selesa Hill Homes, Bukit Tinggi
Kereta Ibu tersangkut
Cute kan gambar adik yang ni???
View all 11 photos...
16/7/2007: Kami sekeluarga bersama keluarga Anti Zu and Anti Liza gi Bukit Tinggi Selesa Hill Homes. Ibu kata nak tengok samada tempat tu sesuai tak untuk Ibu dan kengkawan dia nak adakan gathering after 25 years. Sampai tempat tu, lepas check-in, aleh-aleh ayah drive turun bukit dan melalui jalan lama ke bandar Bentong. Adik tidur aja dalam kereta sebab pening, jalan tu banyak liku-liku di tepi sungai. Sampai Bentong Ibu ajak adik bangun dan makan, dah pukul 4.00 petang baru Ibu dan ayah nak makan.... Lepas makan, ayah drive ke kawasan perumahan, macam tengah cari rumah orang, tak tahulah nak gi rumah siapa.
Sampai satu rumah besar, adik dengar Ibu kata tulah rumah dia, sebab dia memang ada Pajero sebiji. Kami turun dan masuk rumah besar tu. Ada kawan-kawan tapi mereka sibuk sedang mewarna buku yang baru Mama dia belikan, jadi adik mainlah seorang diri.... Adik panjat spiral staircase ke atas dan adik teroka keliling rumah tu. Best betul...


Sunday, 17-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sehari Bercuti di Melaka Century Hotel and Melaka

Pemandangan dari bilik hotel...
Another view.....
Highway baru di atas tanah yang asalnya laut... kata ibu.
View all 18 photos...


Thursday, 22-Mar-2007 06:59 Email | Share | | Bookmark
Mohamad Al-Farabi

Sepupu Atia, birthday 25 Februari
Al-Farabi tengah tidur, cute kan???
Dia ashik nak dukung dengan atuk mak aja....
View all 7 photos...
Ini lah anak Acik yang Adik cakap tu... Namanya Mohamad Al-Farabi bin Ayah Cik. Comel kan... Suka kena dukung aja... kesian Acik, nak tidur pun susah. Dia ni lahir 25 Febuari 2007. Lepas ni Adik boleh celebrate birthday dengan dia sebab birthday Adik 26 Febuari. Pak Cham pun boleh join sesekali sebab birthday dia 29 Februari.....


Sunday, 25-Feb-2007 18:12 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday to Atia

Ini kek Ibu beli untuk birthday adik....
Atia baru bangun tidur and Ibu suruh tiup lilin.....
Hanif pun datang makan kek...
View all 5 photos...
Birthday Atia esok tapi ari ni Ibu dah nak celebrate sebab esok Adik celebrate birthday kat sekolah Tadika Gemilang..... Lagipun Ibu kata sambut sekali dengan anak Acik yang baru dilahirkan pagi tadi, pukul 9.40 pagi....


Thursday, 9-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark

Hari ini adik nak tolong ayah masak.....
Mula-mula kita kupas bawang...
Lepas tu kita tumbuk rencahnya....
View all 9 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net